Цибуля-порей Колумбус 0,3 г, Професійне насіння
Цибуля-порей Колумбус — сорт-новинка цибулі-порею виробництва компанії Bejo Zaden (Нідерланди). Вегетаційний період рослин — 85 діб.
Цибуля-порей Колумбус 0,3 г, Професійне насіння — сорт-новинка цибулі-порею виробництва компанії Bejo Zaden (Нідерланди). Вегетаційний період рослин — 85 діб.
Сорт призначений для культивування у відкритому ґрунті. Лук-порей формує рослину із зеленим листям та довгою вибіленою частиною. Рекомендований для вживання у свіжому вигляді і переробки.
Сорт Колумбус цінується за високу продуктивність, швидке зростання і вирівняність рослин.
Рекомендації по вирощуванню
Під цю культуру рекомендується відводити родючий, добре забезпечений вологою ґрунт з нейтральною рН. Крім того, ділянка повинна добре освітлюватися сонячними променями, оскільки порей дуже погано переносить затінення. Цибулю-порей можна вирощувати як через розсаду, так і прямим посівом насіння відразу в ґрунт. Розсадний спосіб дозволяє отримати врожай в більш короткі терміни. Висадку розсади на ділянку можна починати, коли рослини досягнуть у висоту 20–25 см і сформують 3–4 розвинених листочка. Перед розміщенням розсади на ділянці необхідно обов'язково розсортувати рослини на кілька груп, і тільки потім висадити рядовим способом за схемою 70х10–12 см, попередньо вкоротивши коріння сіянців до 3–5 см. Подальший догляд за цибулею-пореєм передбачає підгортання рослин, яке проводять через місяць після висадки розсади і повторюють кілька разів протягом сезону, а також помірний полив методом дощування, який краще проводити в другій половині дня.
Виробник | Професійне насіння (Bejo Zaden, Нідерланди) |
---|---|
Вид цибулі | Цибуля-порей |
Колір | Зелений |
Термін вегетації | 80-85 днів |
Термін дозрівання | Ранній |
Фасовка | 0,30 г |