Крес-салат звичайний 0,3 г, Професійне насіння
Крес-салат звичайний - ранньостиглий вид салату, врожай якого можна збирати через три тижні після посіву насіння.
Крес-салат звичайний 0,3 г - ранньостиглий вид салату, врожай якого можна збирати через три тижні після посіву насіння.
Дана культура призначена для всесезонного вирощування у відкритому і закритому ґрунті. Крім того, салат можна успішно вирощувати на підвіконні в ємностях з дрібним шаром ґрунту або в піддонах зі зволоженими органічними матеріалами (пісок, торф, тирса). Дану культуру можна вирощувати й як ущільнювач у невеликих кашпо з кімнатними квітами.
Крес-салат — однорічна рослина з прямим стеблом. Нижнє листя черешкове перисто-розсічене, стеблове — цілісне та гостре, синьо-зеленого забарвлення. Зелень має гострий пікантний смак, що нагадує гірчицю. Свіже листя цієї культури добре поєднується з іншими інгредієнтами в салатах, воно добре підходить для прикраси готових страв, а також використовується у якості приправи до супів і підлив.
Рекомендації по вирощуванню
Крес-салат належить до світлолюбних холодостійких культур, досить чутливих до вологи — її дефіцит може негативно позначатися на якості зелені. Культуру можна вирощувати на будь-яких видах ґрунту, проте перевагу варто віддавати рихлим, багатим на поживні елементи ґрунтам. Оптимальна температура для нормального росту салату — 15 °С. При посіві крес-салату у відкритому ґрунті перші сходи з'являються на 4–5 добу. Щоб отримувати свіжу продукцію протягом тривалого часу, рекомендується висівати насіння салату в кілька термінів, через кожні 2–3 тижні, до настання спекотної посушливої погоди. Прибирати крес-салат потрібно на початку стеблування. Для вирощування крес-салату в кімнатних умовах доцільно використовувати невеликі ящики або спеціальні контейнери, наповнені поживним субстратом або звичайною землею з городу (попередньо продезінфікованою)
Виробник | Hem Zaden, Нідерланди |
---|---|
Фасовка | 0,30 г |