Швидка дорпомога Фітоспорин паста 200 г
Швидка дорпомога Фітоспорин - біофунгіцид для лікування і профілактики грибкових та бактеріальних хвороб. Попереджує і знищує фітофтору, кореневі гнилі, паршу, борошнисту росу, чорну ніжку, іржу та ін
Швидка дорпомога Фітоспорин 10 г - біофунгіцид для лікування і профілактики грибкових та бактеріальних хвороб. Попереджує і знищує фітофтору, кореневі гнилі, паршу, борошнисту росу, чорну ніжку, іржу та ін. Діюча речовина титр живих спор і клітин Bacillus subtilis штам26Д - не менше 2 млрд/г.
Фітоспорин має бактеріальні властивності, так як розроблений на основі Bacillus sudtilis («сінна паличка»). Бактерії входять в конкуренцію із більшістю грибкових та бактеріальних захворювань, та пригнічує їх розвиток.
Додатково в склад препарату входиться гумат калію, щоз дійснює функцію стимулятора росту, який посилює ріст і активує фізіологічні та обмінні процеси рослини.
- захист і профілактика грибкових та бактеріальних хвороб (близько 25 видів);
- знезараження ґрунту від патогенної мікрофлори;
- зменшення токсичного впливу мінеральних добрив на рослину;
- збільшення врожайності сільськогосподарських культур.
Рекомендації по застосуванню
Фітоспорин застосовується застосовується на більшості кімнатних, декоративних, овочевих та плодових культур.
Передпосівна обробка:
- Картопля: 60 мл РП (4 ст. ложки) на 300 мл води передпосадкове обприскування бульб.
- Капуста: 2 краплі РП на 100 мл води замочування насіння протягом 1-2 години.
- Капуста: 3 мл (1ч.ложка) РП на 1 л води на 100 рослин занурення коренів розсади на 1-2 години перед висадкою в ґрунт.
- Томат: 15 мл (1ст.ложка) РП на 10 л води, 1л на 100 рослин занурення коренів розсади на 1-2 години перед висадкою в ґрунт
Приготувати рідкий препарат (РП): 1 частину пасти розчинити в 2-х частинах води; далі працювати тільки з отриманим розчином.
Замочування: насіння, розсади живців, чубуків, цибулин і бульб протягом 1-2 годин: 4 краплі рідкого препарату розвести в 200 мл води.
Позакоренева обробка:
- Картопля: 6-10 мл РП (3ч.ложки) на 10 л води на 100 м2 обприскування під час вегетації: профілактичне під час змикання рядків-бутонізація; повторити через 10-15 діб.
- Томат: 6-10 мл (2-3 ч. ложки) РП на 10 л води на 100 м2 обприскування під час вегетації: 1-е профілактичне, наступне через 10-15 днів.
- Огірок: 6-10 мл РП (2-3 ч. ложки) на 10 л води на 100 м2 обприскування під час вегетації 3 рази: перше – профілактичне, наступні з інтервалом 10-15 діб.
- Квіти в саду: 6-10 мл РП (2-3 ч. ложки) на 10 л води на 100 м2 обприскування під час вегетації.
- Кімнатні рослини: 10 крапель РП на 1 л води обприскування під час вегетації.
Приготувати рідкий препарат (РП): 1 частину пасти розчинити в 2-х частинах води; далі працювати тільки з отриманим розчином.
Обробка рослин у період вегетації: полив 2-4 м2 або обприскування 100 м2 садово-городніх рослин кожні 2 тижні. 15 мл (ст. ложка) рідкого препарату на 10 л води.
Коренева обробка:
- Томат: 15 мл (1ст.ложка) РП на 10 л води, 200 мл на рослину полив розсади за 3 дні після висадки в ґрунт.
- Квіти в саду: 6-10 мл РП (2-3 ч. ложки) на 10 л води на 10 рослин полив під корінь хворої рослини.
- Кімнатні рослини: 15 крапель РП на 1 л води на 10 рослин полив під корінь хворої рослини.
Приготувати рідкий препарат (РП): 1 частину пасти розчинити в 2-х частинах води; далі працювати тільки з отриманим розчином.
Обробка ґрунту і компосту: 1 столову ложку (15 мл) рідкого препарату розчинити в 10 літрах води та обробити 1 м2.
Полив кімнатних рослин: 4 краплі рідкого препарату розчинити в 200 мл води. Кожні 14-20 днів.
Виробник | Киссон, Україна |
---|---|
Діюча речовина | титр живих спор і клітин Bacillus subtilis штам26Д - не менше 2 млрд/г |
Класифікація ВООЗ | III клас (помірно токсичний) |
Упаковка | 200 г пакет |
Норми витрати | В залежності від застосування, дивись рекомендації по застосуванню |
Період застосування | Замочування насіння та посадкового матеріалу та обприскування в період вегетаці |
Шкідливий об'єкт | фітофтора, кореневі гнилі, парша, борошниста роса, чорна ніжка, іржа та ін |
Оброблювані культури | Кімнатні, декоративні, овочеві та плодові культури |