Швидка дорпомога Фітоспорин 10 г
Швидка дорпомога Фітоспорин - іофунгіцид для лікування і профілактики грибкових та бактеріальних хвороб. Попереджує і знищує фітофтору, кореневі гнилі, паршу, борошнисту росу, чорну ніжку, іржу та ін
Швидка дорпомога Фітоспорин 10 г - біофунгіцид для лікування і профілактики грибкових та бактеріальних хвороб. Попереджує і знищує фітофтору, кореневі гнилі, паршу, борошнисту росу, чорну ніжку, іржу та ін. Діюча речовина титр живих спор і клітин Bacillus subtilis штам26Д - не менше 2 млрд/г.
Фітоспорин має бактеріальні властивності, так як розроблений на основі Bacillus sudtilis («сінна паличка»). Бактерії входять в конкуренцію із більшістю грибкових та бактеріальних захворювань, та пригнічує їх розвиток.
Додатково в склад препарату входиться гумат калію, щоз дійснює функцію стимулятора росту, який посилює ріст і активує фізіологічні та обмінні процеси рослини.
- захист і профілактика грибкових та бактеріальних хвороб (близько 25 видів);
- знезараження ґрунту від патогенної мікрофлори;
- зменшення токсичного впливу мінеральних добрив на рослину;
- збільшення врожайності сільськогосподарських культур.
Рекомендації по застосуванню
Фітоспорин застосовується застосовується на більшості кімнатних, декоративних, овочевих та плодових культур.
Передпосівна обробка:
- Картопля: 10 г/0,5 л води, передпосадкова обробка бульб (0,5 л на 20 кг).
- Капуста: 1,5 г/л води, передпосівне замочування насіння на 1-2 години (100-150 мл на 100 г насіння).
- Капуста: 3 г/1 л води, занурення коріння розсади на 1-2 години перед висадкою в ґрунт (1л/100-150 рослин).
- Томат: 1,5 г/1 л води, передпосівне замочування насіння на 1-2 години (100-150 мл на 100 г насіння).
- Томат: 10 г/5 л води, занурення коренів на 1-2 години перед висадкою в ґрунт (1л/100 рослин) або полив розсади через 3 дні після висадки в ґрунт (150-200 мл/рослину).
- Огірок: 1,5 г/5 л води, передпосівне замочування насіння на 1-2 години (100-150 мл на 100 г насіння).
Позакоренева обробка:
- Картопля: 10 г/5 л води, обприскування під час вегетації, профілактичне у фазах змикання рядків – бутонізації, повторно через 10-15 діб (5 л/50 м2).
- Капуста: 6 г/10 л води, обприскування через 7-10 днів після висадки в ґрунт і повторне – через 2-3 тижні (10 л/100 м2).
- Томат: 5 г/10л води, обприскування в період вегетації: профілактичне з інтервалом 10-15 днів (10 л/100 м2).
- Огірок: 10 г/5 л води, обприскування під час вегетації тричі: профілактичне, наступні з інтервалом 10-15 днів(5 л/50 м2).
Виробник | Киссон, Україна |
---|---|
Діюча речовина | титр живих спор і клітин Bacillus subtilis штам26Д - не менше 2 млрд/г |
Класифікація ВООЗ | III клас (помірно токсичний) |
Упаковка | 10 г пакет |
Норми витрати | Капуста, томат - 5 г/10л води; Картопля, огірок -10 г/5 л води |
Період застосування | Замочування насіння та посадкового матеріалу та обприскування в період вегетаці |
Шкідливий об'єкт | фітофтора, кореневі гнилі, парша, борошниста роса, чорна ніжка, іржа та ін |
Оброблювані культури | Кімнатні, декоративні, овочеві та плодові культури |