Секатор садовий Haisser 210 мм алюмінієві ручки 81036

447,00 грн
Наявність: В наявності
SKU:
9649

Секатор садовий Haisser 210 мм алюмінієві ручки 81036 - якісний і дуже витривалий в роботі садовий секатор. Призначений для обрізання сухих гілок, стебел, сучків дерев і кущів, також з його допомогою підрізають коріння при пересадці рослин і т.д. діаметром до 25 мм. 

 

 

Самовивіз із наших магазинів — безкоштовно.

Доставка в межах України — за розцінками перевізників

Оплата:

  • - оплата при отриманні товару
  • - online оплата в LiqPay карткою Visa, Mastercard

Мінімального замовлення немає!

 

Секатор садовий Haisser 210 мм алюмінієві ручки 81036 - якісний і дуже витривалий в роботі садовий секатор. Призначений для обрізання сухих гілок, стебел, сучків дерев і кущів, також з його допомогою підрізають коріння при пересадці рослин і т.д. діаметром до 25 мм. 

Виконаний з високоякісних та безпечних матеріалів – з загартованої високовуглецевої сталі марки SK5, що забезпечує тривалу гостроту ріжучої кромки. Тефлонове покриття захищає лезо від пошкоджень, зменшує силу тертя під час роботи, запобігає налипанню на лезо м'якоті дерев.

Характеристики
Виробник Haisser, Китай
Матеріал леза сталь
Діаметер зрізу 21 мм
Матеріал ручки алюміній
Покриття ручки Антиковзаюча накладка
Кількість в упаковці 1
Призначення якісний і дуже витривалий в роботі садовий секатор. Призначений для обрізання сухих гілок, стебел, сучків дерев і кущів, також з його допомогою підрізають коріння при пересадці рослин і т.д. діаметром до 25 мм.
Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Секатор садовий Haisser 210 мм алюмінієві ручки 81036
Ваша оцінка