Мікродобриво Оракул мультикомплекс 1 л
Мікродобриво Оракул мультикомплекс - комплексне універсальне мікродобриво для позакореневого підживлення овочевих, плодових, ягідних, декоративних культур, винограда, квітів та газонних трав.
Мікродобриво Оракул мультикомплекс 1 л - комплексне універсальне мікродобриво для позакореневого підживлення овочевих, плодових, ягідних, декоративних культур, винограда, квітів та газонних трав. Хімічно чисте рідке добриво, яке швидко розчиняється у воді, застосовується разом з пестицидами, стимуляторами росту, розчинами мінеральних добрив з широким інтервалом рН.
Мікродобриво Оракул має наступні переваги:
- екологічно чисте, висококонцентроване добриво, готове до застосування, легке і безпечне у використанні;
- добриво містить збалансований набір макро- та мікроелементів для потреб усіх культур;
- рідке добриво у легкозасвоюваній формі, яке швидко розчиняється у воді;
- добре поєднується разом із пестицидами, стимуляторами росту, розчинами мінеральних добрив з широким інтервалом рН (тобто, з такими, що застосовуються на різних типах ґрунтів);
- підвищення стійкості рослин до хвороб та стресових ситуацій на 30%;
- підвищення врожайності культур на 15-27% та покращення якості продукції.
Рекомендації по застосуванню
Рекомендована норма внесення препарату: 10 - 20 мл (картопля, суниці, овочеві культури), 30 - 40 мл (плодові, ягідні культури та виноград) на 10 л води:
- Картопля: повні сходи, бутонізація, після цвітіння - 10-20 мл на 10 л води.
- Полуниця: до цвітіння, після цвітіння - 10-20 мл на 10 л води.
- Плодові насадження, ягідники та виноград: перед цвітінням, після цвітіння, початок наливу плодів - 30-40 мл на 10 л води.
- Овочі: активне зростання, бутонізація, початок плодоношення - 10-20 мл на 10 л води.
- Хвойні, листяні та декоративні рослини, газони: 400-800 мл добрива на 100 л води.
Виробник | Долина, Україна |
---|---|
Склад. % | 18,4N + 6,6P2O5 +4,4 K2О + 3,6SO3 + 0,06Fe+ 0,8Cu + 0,8Zn + 0,6B +1Mn +0,005Со+ 0,6Mn + 0,012Mo |
Загальні норми внесення - листове підживлення | 10 - 20 мл (картопля, суниці, овочеві культури), 30 - 40 мл (плодові, ягідні культури та виноград) на 10 л води |
Фасовка | 1 л |