Гарбуз столовий Новинка 12 шт, Nasko

11,50 грн
Наявність: В наявності
SKU:
5061

Гарбуз столовий Новинка - гарбуз столовий, мускатний (по типу Арабатська), середньостиглий, сорт. Вегетаційний період сорту (від сходів до початку дозрівання) - 110-115 днів.

 

 

Самовивіз із наших магазинів — безкоштовно.

Доставка в межах України — за розцінками перевізників

Оплата:

  • - оплата при отриманні товару
  • - online оплата в LiqPay карткою Visa, Mastercard

Мінімального замовлення немає!

 

Гарбуз столовий Новинка 12 шт, Nasko - гарбуз столовий, мускатний (по типу Арабатська), середньостиглий, сорт. Вегетаційний період сорту (від сходів до початку дозрівання) - 110-115 днів.

Сорт середньостиглого гарбуза Новинка придатний для вирощування на богарі (без поливу) і на зрошенні. Це теплолюбна рослина, вимоглива до родючості грунту, особливо до органіки. Рослина сильноплетиста. Під час вегетації верхівки батогів рослини рекомендуємо прищипувати. Плоди середньостиглого сорту гарбуза Новинка видовжено-циліндричної форми, з розширенням в квітковій частини (нагадує булаву). Насіння гарбуза розташоване тільки в місці розширення плоду. Колір плоду - жовтогарячий з рожевим відтінком, з темно-оранжевими плямами і смугами по фону. Шкірка тонка. М'якоть оранжевого кольору, середньої щільності, солодка, соковита. Дегустаційна оцінка 4,5 бала. В середньому маса плоду гарбуза Новинка становить - 3-5 кг. Урожайність гарбуза на богарі (без поливу) в середньому складає - 20-30 кг/м2.

Середньостиглий сорт гарбуза Новинка виділяється високою транспортабельністю і придатністю до тривалого зберігання (6-8 місяців). Плоди містять 10,0-11,5% сухих речовин, 9,0-10,0% цукрів, 8,5 мг% вітаміну С, 14,0 мг% каротину. Використовують для вживання в свіжому вигляді, тушкованому, консервування. Сорт середньостиглого гарбуза Новинка завоював найбільшу популярність у консервних заводів з виробництва дитячого харчування. Саме цей сорт використовують для приготування дитячого пюре.

 

Рекомендації по вирощуванню

Вирощують гарбуз, як правило, висіваючи насіння на постійне місце у відкритий грунт. Насіння гарбуза слід висівати на глибину 2-3 см. Висів насіння проводять після того, як мине загроза заморозків (початок-кінець травня). Сорт посухостійкий і відносно стійкий до борошнистої роси. Рекомендуємо вирощувати середньостиглий сорт мускатного гарбуза Новинка у всіх регіонах.

Характеристики
Виробник Nasko, Україна
Колір Жовтий
Вага плоду 3.0-5.0кг
Термін вегетації 110-120 днів
Термін дозрівання Середньостиглий
Форма Циліндрична
Фасовка 12 шт
Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Гарбуз столовий Новинка 12 шт, Nasko
Ваша оцінка

Також купують