Фунгіцид Цілитель 250 г
Фунгіцид Цілитель 250 г - комбінований фунгіцид контактно-системної дії для захисту овочевих, баштанних культур і винограду від комплексу хвороб.
Фунгіцид Цілитель 250 г - комбінований фунгіцид контактно-системної дії для захисту овочевих, баштанних культур і винограду від комплексу хвороб.
Фунгіцид Цілитель має наступні переваги:
- надійний захист від хвороб навіть за несприятливих погодних умов;
- проникає до необроблених частин рослини;
- забезпечує захист картоплі при зберіганні у сховищах.
Рекомендації по застосуванню
Фунгіцид Цілитель використовується для обприскування в період вегетації. Перша обробка - профілактична, за сприятливих для розвитку хвороб погодних умов, але до появи симптомів. Наступні - з інтервалом 10-14 днів.
Застосовується:
- Томати, картопля: Фітофтороз, альтернаріоз - 25-30 г на 5 л води на 1 сотку.
- Цибуля, крім на "перо", огірки: Пероноспороз, сіра гниль - 25-30 г на 5 л води на 1 сотку.
- Кавуни, дині: Пероноспороз - 25-30 г на 5 л води на 1 сотку.
- Виноград: Мілдью, чорна плямистість, сіра гниль - 25-30 г на 5-8 л води на 1 сотку.
- Троянди: Пероноспороз - 25 г на 3-5 л на 1 сотку.
Максимальна кратність обробок за сезон – 3. Інтервал між обробками при низькому інфекційному фоні складає 10-14 діб. Строк виходу людей на оброблені площі для проведення ручних робіт – 7 діб, механізованих – 3 доби.
Виробник | Укравіт, Україна |
---|---|
Діюча речовина | Манкоцеб, 640 г/кг + металаксил, 80 г/кг |
Класифікація ВООЗ | III клас (помірно токсичний) |
Препаративна форма | змочуваний порошок (ЗП) |
Упаковка | 200 г пакет |
Норми витрати | 25-30 г на 5-8 л води на 1 сотку |
Кількість обробок | Максимальна кратність обробок за сезон – 3 |
Період застосування | Обприскування в період вегетації. Перша обробка - профілактична, за сприятливих для розвитку хвороб погодних умов, але до появи симптомів. Наступні - з інтервалом 10-14 днів |
Період очікування | 14 - 30 днів |
Вид дії | Контакно-системний |
Період захисної дії | до 4 тижнів |
Шкідливий об'єкт | Альтернаріоз, Макроспоріоз, Борошниста роса, Плямистість, Фітофтороз |
Оброблювані культури | Виноград, Картопля, Огірки, Томати, Цибуля |